This website is not affiliated with, sponsored by, or approved by SAP AG.

Error in transfer of customers via Integration model

APO: Advanced Planning and Optimization

Moderators: Snowy, thx4allthefish

Error in transfer of customers via Integration model

Postby SarB » Wed Jan 23, 2008 12:15 am

Hello,

I have created an integration model for transferring customers in our test system. I gave 50 customer numbers and ran the IM. I got a sysfail "Location 0000001002 already exists". This location is a vendor and not a customer.

I used CFM5 to check if someone else has already used in some other integration models. I have found that there are 2 more integration models with this dat but then they are inactive. Could someone tell me how to get over this and transfer my customers??

Best regards,
SarB
SarB
 
Posts: 2
Joined: Tue Oct 23, 2007 10:39 pm

Postby MisterWatson » Tue Mar 11, 2008 1:31 am

I would check the location type of Location 0000001002 and yo umay find that it has incorrectly created itself as location type 1010 which is a customer. If this is the case, and it is wrong, you can use program /SAPAPO/CHECK_LOCATION_TYPE.

I suspect that once you have changed the location type to 1011 for vendor that you will be able to activate your model.

Mark
MisterWatson
 
Posts: 136
Joined: Thu Oct 31, 2002 10:32 am
Location: Sydney, Australia


Return to APO and SCM

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest





This website is not affiliated with, sponsored by, or approved by SAP AG.