This website is not affiliated with, sponsored by, or approved by SAP AG.

Variant configuration in Project systems

Logistics : PS

Moderators: Snowy, thx4allthefish

Variant configuration in Project systems

Postby shashi_vd5 » Wed Jul 13, 2011 8:18 pm

Hello Experts,

Have any of you guys tried Variant configuration on Projects, I beleive its possible , but Just one level of VC material gets exploded in the project. Has anyone been able to have a full fledged VC work on projects.

Regards
Shashikant
shashi_vd5
 
Posts: 154
Joined: Tue Dec 24, 2002 7:41 am
Location: Hyderabad, A.P. INDIA

Re: Variant configuration in Project systems

Postby Kadootty » Tue Aug 09, 2011 12:18 am

Kadootty
 
Posts: 332
Joined: Mon Jul 24, 2006 1:50 am
Location: Dubai

Re: Variant configuration in Project systems

Postby erik0972 » Wed Aug 10, 2011 8:27 am

Hi, Shashikant ...

some questions re: your problem

- are you trying to configure a network or a component on the network?
- what are you expecting to happen?

I have configured a network with a configured component ... passed the characteristic values from the network config to the component without problem ...
have not done a 'multi-level' component but would expect that the the explosion of the second level would occur on the resulting production order, i.e. I would not see anything related to the second level configurable on the network component list
erik0972
 
Posts: 137
Joined: Tue Jan 11, 2005 7:50 pm

Re: Variant configuration in Project systems

Postby agamal » Thu Feb 21, 2013 8:15 am

erik0972 wrote:Hi, Shashikant ...

some questions re: your problem

- are you trying to configure a network or a component on the network?
- what are you expecting to happen?

I have configured a network with a configured component ... passed the characteristic values from the network config to the component without problem ...
have not done a 'multi-level' component but would expect that the the explosion of the second level would occur on the resulting production order, i.e. I would not see anything related to the second level configurable on the network component list

Hi erik0972,
would you please share your experience with us (scenario and settings)
agamal
 
Posts: 1
Joined: Thu Feb 21, 2013 8:07 am


Return to Logistics PS

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest





This website is not affiliated with, sponsored by, or approved by SAP AG.