Page 1 of 1

Fields FLoc and EQ - operations - maintenance order

PostPosted: Mon Jul 25, 2016 6:05 pm
by Windux
Hi sap(pm)fans,


Our SAP System Data – Component Version: EHP4 FOR SAP ERP 6.0

When running tx IA05 (Create Task List) the fields Functional Location and Equipment are available for data input/select.


When running tx IW31 – e.g. order type PM01 – these fields are showed greyed.


Tks, Windux

Re: Fields FLoc and EQ - operations - maintenance order

PostPosted: Tue Feb 07, 2017 6:18 am
by magicmonkeyman
Sounds like the fields have been configured to be display only in the IMG. If you require to access them, discuss with your internal FC

Re: Fields FLoc and EQ - operations - maintenance order

PostPosted: Thu Feb 09, 2017 2:20 pm
by theChiel
In the task list they are free for entry. On the maintenance order you allocate the floc/equipment to the operation from the maintenance orders object list.