This website is not affiliated with, sponsored by, or approved by SAP AG.

Fields FLoc and EQ - operations - maintenance order

Logistics : PM and its sub-modules & SM

Moderators: Snowy, thx4allthefish, PJA

Fields FLoc and EQ - operations - maintenance order

Postby Windux » Mon Jul 25, 2016 6:05 pm

Hi sap(pm)fans,


Our SAP System Data – Component Version: EHP4 FOR SAP ERP 6.0

When running tx IA05 (Create Task List) the fields Functional Location and Equipment are available for data input/select.


When running tx IW31 – e.g. order type PM01 – these fields are showed greyed.


Tks, Windux
Windux
 
Posts: 129
Joined: Sun Mar 07, 2010 7:37 am

Re: Fields FLoc and EQ - operations - maintenance order

Postby magicmonkeyman » Tue Feb 07, 2017 6:18 am

Sounds like the fields have been configured to be display only in the IMG. If you require to access them, discuss with your internal FC
magicmonkeyman
 
Posts: 90
Joined: Thu Apr 16, 2009 2:59 am
Location: by the sea

Re: Fields FLoc and EQ - operations - maintenance order

Postby theChiel » Thu Feb 09, 2017 2:20 pm

In the task list they are free for entry. On the maintenance order you allocate the floc/equipment to the operation from the maintenance orders object list.
What do you mean there's no undo !!!
theChiel
 
Posts: 304
Joined: Mon Feb 23, 2004 10:30 pm
Location: US of A via ALBA


Return to Logistics PM

Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot], Google Adsense [Bot] and 4 guests





loading...


This website is not affiliated with, sponsored by, or approved by SAP AG.