This website is not affiliated with, sponsored by, or approved by SAP AG.

Equipment and Functional Location

Logistics : PM and its sub-modules & SM

Moderators: Snowy, thx4allthefish, PJA

Equipment and Functional Location

Postby MCKK » Tue May 26, 2015 9:46 pm

Hi experts,

need some advise,
In my company, we make use of equipment. And I realize that for every equipment, in ITOB, the entries will be duplicated by the number of functional locations.
eg. if I have 2 functional location, I would see 2 entries of the same equipment number in ITOB.

can anyone advise where is the IMG setup to disconnect this relationship?

regards/thanks,
mckk
MCKK
 
Posts: 78
Joined: Fri May 26, 2006 1:10 am

Re: Equipment and Functional Location

Postby Sharpshooter » Wed May 27, 2015 12:35 pm

ITOB is a view so it has no "entries", per se. What is the exact problem you are trying to solve?
Good luck!
Sharpshooter
 
Posts: 1171
Joined: Wed Mar 17, 2010 12:01 pm
Location: In the dark

Re: Equipment and Functional Location

Postby didier » Wed May 27, 2015 1:14 pm

never use ITOB : it can't be used as an database view. There an SAP note on that.

Didier
didier
 
Posts: 2407
Joined: Thu Apr 29, 2004 3:33 pm


Return to Logistics PM

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests



cron


This website is not affiliated with, sponsored by, or approved by SAP AG.