This website is not affiliated with, sponsored by, or approved by SAP AG.

Create Equipment from reference equipment in IE31

Logistics : PM and its sub-modules & SM

Moderators: Snowy, thx4allthefish, PJA

Create Equipment from reference equipment in IE31

Postby monkichi » Wed Mar 04, 2015 12:18 am

Hi Experts,

How to set which fields should be copied from reference equipment during equipment creation via IE31? Thank you.

Best Regards,
Lam
monkichi
 
Posts: 2
Joined: Tue Jan 20, 2015 4:14 am

Re: Create Equipment from reference equipment in IE31

Postby prasec » Mon Mar 23, 2015 11:54 am

On IE31, after putting all mandatory fields (reference equipment included) and pressing ENTER, you can specify all the fields that you wanted to copy in the mini pop-up screen that will appear (either by accepting all the fields with tick marks or removing the tick marks on some of the fields that you don't want to include).
prasec
 
Posts: 7
Joined: Mon Mar 23, 2015 11:07 am


Return to Logistics PM

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests





loading...


This website is not affiliated with, sponsored by, or approved by SAP AG.