This website is not affiliated with, sponsored by, or approved by SAP AG.

Default unit of measure when creating purchase contract

Logistics : MM and its sub-modules (WM, IM, PO, LIS)

Moderators: Snowy, thx4allthefish, svetja, Ha Tran

Default unit of measure when creating purchase contract

Postby sapfanatic.com » Wed Sep 23, 2015 9:46 pm

When I create an outline agreement via ME31K for services, the one with item cat D or 9 for services, and account assignment U, where material is blank and the short text is filled out,
the target qty and the price unit always default to EA even if I enter a different unit of measure. Why is it always defaulting to EA? We need to use a different unit of measure. how to do it?
sapfanatic.com
 
Posts: 473
Joined: Mon Oct 09, 2006 6:09 pm
Location: Cebu

Re: Default unit of measure when creating purchase contract

Postby MM888 » Thu Sep 24, 2015 9:49 pm

Maybe each (EA) has been set as default for services item level.

check this path in spro: MM -> External Services Management -> Source determination and default values -> For Client
MM888
 
Posts: 90
Joined: Fri Mar 09, 2012 9:12 am
Location: Kuala Lumpur


Return to Logistics MM

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests





loading...


This website is not affiliated with, sponsored by, or approved by SAP AG.