material description show ascii code

Logistics : MM and its sub-modules (WM, IM, PO, LIS)

Moderators: Snowy, thx4allthefish, Ha Tran, svetja

Post Reply
nagatan76
Posts: 20
Joined: Wed Feb 16, 2005 11:02 pm
Contact:

material description show ascii code

Post by nagatan76 » Wed Oct 03, 2007 3:27 am

hi guys...

my material description show ascii code when logon in english language.
but can show normaly when logon in russian.

my material is create when i logon in russian language.

Is there anyone know how to solve my problem?


thanks

regards.

Bart
Posts: 1509
Joined: Wed Oct 30, 2002 3:03 am
Location: Antwerp, Belgium

Post by Bart » Fri Oct 05, 2007 4:04 am

Normally those ASCII codes represent characters not available in the English code page. So you should either live with it, or you should change your code page.
Image

svetja
Posts: 13946
Joined: Mon Oct 21, 2002 1:42 am
Location: Germany

Post by svetja » Fri Oct 05, 2007 4:21 am

In what languages do you maintain the material description?
Only in RUssian or in ENglish too.
If in English too, do you enter there real english text or just copied the russian text?
Search before posting: search.php

Post Reply