This website is not affiliated with, sponsored by, or approved by SAP AG.

how many sld do i need for my prod and other environment?

All postings related to SAP XI

Moderators: Snowy, thx4allthefish

Post Reply
noushasap
Posts: 2
Joined: Sat Mar 01, 2014 2:41 pm

how many sld do i need for my prod and other environment?

Post by noushasap » Sat Mar 01, 2014 2:51 pm

Hello,

I am learning sap PI from the start. I am trying to figure out how the sld for PI is configured?

Can I have an sld without PI?

Will I have two slds(dev,testing, quality and prod another one)?

thanks beforehand

Baz
Posts: 4743
Joined: Fri Nov 08, 2002 5:54 am
Location: He's out there! somewhere!!!!
Contact:

Re: how many sld do i need for my prod and other environment?

Post by Baz » Mon Mar 03, 2014 11:53 am

you can have as many as you want, but a minimum of one.

personally i prefer a pre-prod (Design Time) and prod (Runtime) set up.
Baz

AsPiRiNg tUlY iDiOt Image

http://www.catb.org/~esr/faqs/smart-questions.html

Image

check out my Podcasts http://dj-baz.podomatic.com

Post Reply