Page 1 of 1

Transporting business services issue

PostPosted: Thu Jun 16, 2011 3:54 pm
by ppkumar
Hi,
We are facing issues while transporting business services that were created in the ID on the DEV server.
After transporting using the file system from DEV to QA, the name of the service is not getting updated for example from PID to PIQ.
I know that there are no settings in SLD for business services.
I don't know where I am going wrong.
Any help would be greatly appreciated.
Regards

Re: Transporting business services issue

PostPosted: Fri Jun 17, 2011 1:47 am
by Baz
business systems get renamed when you create transport paths in the SLD, but business services do not! you need to use more generic names....
a business service would be job_posting or payroll or customer_account...
A business sytem would be ECC or PI or mainframe etc...

Re: Transporting business services issue

PostPosted: Fri Jun 17, 2011 8:14 am
by ppkumar
Thanks Baz.
So, in other words, the names of the business services will be same throughout the landscape.
And if the names need to be changed, the only option is to create the pipeline objects again in the QA and PRD systems.
Am I right?
Regards,

Re: Transporting business services issue

PostPosted: Fri Jun 17, 2011 9:39 am
by Baz
i would always recommend using technical and business systems. i have only ever used business services once in 7 PI projects i have worked on.

Re: Transporting business services issue

PostPosted: Fri Jun 17, 2011 12:26 pm
by ppkumar
Thanks Baz. That is exactly what I was thinking too.
Regards.