This website is not affiliated with, sponsored by, or approved by SAP AG.

Incorrect data in cube v/s Planning Layout

All postings related to SEM only

Moderators: Snowy, thx4allthefish

Incorrect data in cube v/s Planning Layout

Postby atw » Thu Mar 06, 2003 6:09 pm

Hi,
Anybody experience this problem - we have two records in the cube (one is with request id green the other with yellow). The characteristics are exactly the same - the keyfigures are also the same but opposite in sign e.g. 3,00,000 and -3,00,000.

We have Planning functions which use this and I noticed that the Planning function (as well as Planning layout) picks up the positive number but not the negative thus showing 3,00,000 (instead of 0).

Anybody know why this is because of. Is it possible the requests are not ok.

Also is there any way to take the data out of the cube, take the erroneous records out and put it back in the cube.
thx
atw
atw
 

Postby CF » Fri Mar 07, 2003 2:54 pm

I haven't noticed this exact problem, but you can try running RSAPO_CLOSE_TRANS_REQUEST to force close the yellow request and see if it makes any difference. To physically delete the entry from the InfoCube, use transaction RSA1, under InfoCube (or InfoProvider, depending on your BW version) right click on the InfoCube, select Manage, and click Selective Deletion on the Contents tab.
CF
 


Return to SEM

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests





loading...


This website is not affiliated with, sponsored by, or approved by SAP AG.