This website is not affiliated with, sponsored by, or approved by SAP AG.

Reopen a Quality Notification

Logistics QM

Moderators: Snowy, thx4allthefish, Ha Tran

Reopen a Quality Notification

Postby Terri » Tue May 21, 2013 8:00 pm

Hi All,
I have a Quality Notification that has been prematurely closed in QM02. I found a thread from 2003 which suggested going into QM02 - Notifications > Functions > Put in Process, however this is greyed out for all my notifications (I checked others in case it was just this notification).

Does anyone know why this would be greyed out for me ? Do I need to change some settings somewhere ?

Thanks heaps

Terri
Terri
 
Posts: 14
Joined: Tue Jul 27, 2010 7:58 pm

Re: Reopen a Quality Notification

Postby Terri » Tue May 21, 2013 8:30 pm

I found my problem. I was trying to go to Notification > Function from the first screen on QM02. I had to go into the display screen and do it from there and it worked.
Terri
 
Posts: 14
Joined: Tue Jul 27, 2010 7:58 pm


Return to Logistics QM

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests





loading...


This website is not affiliated with, sponsored by, or approved by SAP AG.