*Solved*Search finds it in IMG - but not there???

SAP-OTHER (SAP Components and all other issues that do not fall under above categories)

Moderators: Snowy, thx4allthefish

Post Reply
kenr
Posts: 40
Joined: Fri Nov 10, 2006 9:05 pm

*Solved*Search finds it in IMG - but not there???

Post by kenr » Fri Jan 15, 2010 2:44 pm

I'm wondering what is happening when I search for something in the IMG, and the search finds it, but nothing is there. For example, I wanted to have a look a configuring the Open Catalog Interface in our test system. When I search for "OCI" I get two hits, one under Plant Maintenance Orders, and another under Project System, Materials. When I continue on the node is not there. Is it a case of an extension that wasn't loaded, or is it possible that something was deleted out? We're still using 4.7 ...
********************************
Found it - activating the PLM Extension brought in the addtional menus in the IMG
Now if I can figure out where IW37N is hidden...
Last edited by kenr on Thu Feb 04, 2010 1:37 pm, edited 1 time in total.

thx4allthefish
Posts: 5694
Joined: Sat Oct 26, 2002 6:18 pm
Location: barolo barrel

Re: Search finds it in IMG - but not there???

Post by thx4allthefish » Sun Jan 17, 2010 11:33 pm

have you tried generating the SAP IMG again? there must be a section in SPRO where you can do that - I have no access to a 4.7, so I cannot give more precise instructions.
curiousorange wrote: I give up. Humanity isn't worth saving. Why is there never a Vogon Constructor Fleet around when you really need one?

Post Reply