Urgent:Why can't I use customer 1000 in IDES?

SAP-OTHER (SAP Components and all other issues that do not fall under above categories)

Moderators: Snowy, thx4allthefish

Locked
bill_cheung
Posts: 2
Joined: Fri Feb 15, 2008 2:23 am

Urgent:Why can't I use customer 1000 in IDES?

Post by bill_cheung » Sat Apr 19, 2008 3:09 pm

I have installed SAP R/3 IDES sucessfully, but when I used the demo about company code 1000, plant 1000, or customer 1000.it pop a window said there is not such a value,why?

didier
Posts: 2409
Joined: Thu Apr 29, 2004 3:33 pm

Re: Urgent:Why can't I use customer 1000 in IDES?

Post by didier » Sun Apr 20, 2008 12:21 am

because you didn't read, understand or follow the 'basic rules' of this forum....

Didier

abap_doctor
Posts: 6955
Joined: Thu Mar 25, 2004 11:29 am
Location: Airstrip One

Re: Urgent:Why can't I use customer 1000 in IDES?

Post by abap_doctor » Sun Apr 20, 2008 9:28 pm

URGENT is not allowed.

Please read basic rules.

Topic locked.
The Doc
Tuly Idiot Magna Grand Docot Image

Locked