This website is not affiliated with, sponsored by, or approved by SAP AG.

Integration model activation II (Split)

APO: Advanced Planning and Optimization

Moderators: Snowy, thx4allthefish

Integration model activation II (Split)

Postby SapItAll » Fri Feb 26, 2010 5:38 am

Dear Colleagues,
I have a similar problem. When trying to activate integration model the error appears:

Outbound Queue Blocked.
Function: /SAPAPO/CIF_LOC_INBOUND
Text: connection closed.
And there are 3 options to chose:
qRFCMonitor, Ignore or Cancel.
R/3 system 4.6C and SCM 7.0

I have checked logs in both R/3 and SCM systems:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
R/3 log in SLG1:

An error occurred when calling module SCMS_DOC_READ
Details:

MANDT 300
STOR_CAT BDS_DB2
SIGNATURE
ACCESS_INF S_B_PRVI.gif
ACCESS_INF X
V1 SCMS_DOC_READ
V2
V3 BDS_POC2
V4 FF739537B1700470E10000009B38F839
%LOGNUMBER 00000000000000252717

Short dump in SCM:
Runtime Errors CALL_FUNCTION_GET_NAME_FAILED

Error analysis
An error occurred when executing a Remote Function Call.

"Unknown I/O error (no error code set by driver program)."

Status of connection.... " "
Internal error code.... "RFC_GET2"

Unknown I/O error.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Any help on that would be desired.
Thanks in advance,
Marina
SapItAll
 
Posts: 2
Joined: Fri Feb 26, 2010 5:07 am

Re: Integration model activation II (Split)

Postby thx4allthefish » Wed Mar 03, 2010 1:43 am

The OP came from this original thread.

I have been splitting this.
curiousorange wrote:I give up. Humanity isn't worth saving. Why is there never a Vogon Constructor Fleet around when you really need one?
thx4allthefish
 
Posts: 5694
Joined: Sat Oct 26, 2002 6:18 pm
Location: barolo barrel

Re: Integration model activation II (Split)

Postby SapItAll » Wed Mar 03, 2010 7:25 am

Hi all,
The problem has been solved by basis team. It was a database problem (note 487676)
Thanks,
Marina
SapItAll
 
Posts: 2
Joined: Fri Feb 26, 2010 5:07 am


Return to APO and SCM

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest





This website is not affiliated with, sponsored by, or approved by SAP AG.