This website is not affiliated with, sponsored by, or approved by SAP AG.

data missing although load is successful

Business Warehouse

Moderators: Snowy, thx4allthefish

data missing although load is successful

Postby supersap » Wed Dec 22, 2010 1:09 am

data got loaded to billing cube in bw .there was no error and load was successful.

but after few days i noticed some difference in value coming on bw and source system sap.

on analysis i observed that on one particular date and between particular time just a few bills that were created have not got uploaded and that is why difference is coming.

Surprisingly data load shows successful on bw for that day.

How is this possible...? what may be the cause...? where should i check...? how to get the missing data...?

Any help...

Thanks
supersap
 
Posts: 35
Joined: Thu Sep 14, 2006 7:06 am

Re: data missing although load is successful

Postby snowwhite » Tue Jan 18, 2011 12:19 am

I assume that you are using delta loads. If you are, it might be that the missing records satisfy some 'condition' to be not picked up by the delta?

OTOH, as a long shot, you can check if there are any stuck packages in SM58 for the day you think you are missing the records. Highly unlikely, but I have seen such stuff happen.

Sorry, not many other ideas I can think of rite now.
snowwhite
 
Posts: 11
Joined: Tue Dec 06, 2005 9:57 am


Return to Business Warehouse

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests





loading...


This website is not affiliated with, sponsored by, or approved by SAP AG.