This website is not affiliated with, sponsored by, or approved by SAP AG.

Smartform text style different after transport

Development SAPscript/ Smartforms

Moderators: Snowy, thx4allthefish, YuriT, Gothmog

Smartform text style different after transport

Postby DeathAndPain » Wed Jul 06, 2011 7:46 am

Hello everyone,

so I have created a nice Smartform, and a corresponding Smartstyle along with it. In the Smartstyle I chose the font ARIAL. The "Font Style" dropdown box has two possible values: empty and "Bold Italic". I chose the empty (space) value because I did not want my whole Smartform to be in bold italic style.

Everything works just fine in the development system, so I have transported to the production system. However, for some reason the whole Smartform is in bold italic there! I checked the corresponding Smartstyle (which belonged to the same transport) and find no difference to the development system: The "Font Style" box is empty. The Smartstyle appears to be identical on development and production system (as it should be after a transport). Nonetheless the Smartstyle appears to behave differently on the production system than on the development system.

What can I do to convince the production system not to display all the Smartform texts in bold italic?
Image
DeathAndPain
 
Posts: 85
Joined: Wed Oct 06, 2004 12:49 am

Return to SAPscript/Smartforms

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests



cron


loading...


This website is not affiliated with, sponsored by, or approved by SAP AG.