This website is not affiliated with, sponsored by, or approved by SAP AG.

How to configure smarform by OUTPUT TYPE

Development SAPscript/ Smartforms

Moderators: Snowy, thx4allthefish, YuriT, Gothmog

How to configure smarform by OUTPUT TYPE

Postby vinc2009 » Wed Jun 09, 2010 10:35 am

Folks,

Please help me: I know sapscripts, but smarformt is new to me. Whe using transaction NACE and output type V1 (sales Documents), I understand that I can inform the Smarform NAME for each different output type.

THis is different from Sapscript calls (you inform the program name and the ROUTINE)...

Please let me know if I am doing the right procedure...

I am with ECC 6.0. and in fact I found the field PDF/SMARTFORM FORM field inside the NACE transaction,

thanks,
Paul Vanc - Houston
vinc2009
 
Posts: 4
Joined: Fri Aug 07, 2009 12:51 pm

Re: How to configure smarform by OUTPUT TYPE

Postby YuriT » Wed Jun 09, 2010 9:13 pm

From NACE perspective Smartform configuration isn't much different . You point to a program and a routine that then prints your SmatrForm. The only difference is that you define SmartForm in another field in NACE on the same screen.
YuriT
 
Posts: 885
Joined: Fri Feb 03, 2006 6:40 am
Location: Basel/Riga


Return to SAPscript/Smartforms

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests





loading...


This website is not affiliated with, sponsored by, or approved by SAP AG.