This website is not affiliated with, sponsored by, or approved by SAP AG.

Sapscript run by RFC

Development SAPscript/ Smartforms

Moderators: Snowy, thx4allthefish, YuriT, Gothmog

Sapscript run by RFC

Postby sunchecs » Wed Jul 15, 2009 8:37 pm

Hi all,

Is it possible the sapscript can run through RFC function module?.
It's look not working so far especially on presenting the information on the sapscript.
Is there any techniques that i can fix the problem?.

p/s I'm using 4.6B.

Thanks.
sunchecs
 
Posts: 111
Joined: Mon Sep 29, 2003 10:07 pm

Re: Sapscript run by RFC

Postby BradB » Thu Jul 16, 2009 6:33 am

Yes, of course. But you haven't specified what your problem is or how you're producing the form, so how can anyone give you tips on how to fix the problem?
Ironman Triathlete and SAP Dev/Config Expert
(which is harder?)
BradB
 
Posts: 685
Joined: Wed Mar 22, 2006 10:27 am
Location: Standing right behind you


Return to SAPscript/Smartforms

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests





This website is not affiliated with, sponsored by, or approved by SAP AG.