Copy and Paste in Script

Development SAPscript/ Smartforms

Moderators: Snowy, thx4allthefish, YuriT, Gothmog

Post Reply
princeta
Posts: 1
Joined: Wed Oct 31, 2007 3:06 pm

Copy and Paste in Script

Post by princeta » Wed Oct 31, 2007 4:42 pm

Hi,
with two same opened sessions, in first I do Copy (ctrl+c) of some text in filed, then in second I run script that selects field and makes paste (ctrl+v) in it, and later some other steps.

Problem is that script is not acctualy paste current content from clipboard, but it fills value that was in clipboard during recording of script.

How I can perform correct paste from clipboard in script?

In this transaction there is no visible button PASTE, so I can only prec ctrl+c.

Dragan
Sima

Ronster
Posts: 134
Joined: Thu Apr 14, 2005 3:07 am
Location: Holland

Post by Ronster » Thu Nov 22, 2007 10:53 am

Have you played around with CTRL + Y?
Cheers!

Ron.

egbert37
Posts: 76
Joined: Tue Mar 21, 2006 9:10 am

Post by egbert37 » Fri Nov 23, 2007 2:13 am

Hi Dragan,

Either use from the menu Edit - Copy / Cut and Edit - Paste or their respective function keys (displayed in the menu).

On top of that there is the user clipboard (also in the Edit menu).

Success,
Egbert

Post Reply