This website is not affiliated with, sponsored by, or approved by SAP AG.

postscript problem after upgrade 4.6 to ecc 6.0

Development SAPscript/ Smartforms

Moderators: Snowy, thx4allthefish, YuriT, Gothmog

postscript problem after upgrade 4.6 to ecc 6.0

Postby Dion » Mon Nov 27, 2006 7:01 pm

We have a problem after the upgrade from 4.6c to ecc 6.0 with faxing our documents.

We use an external printserver to fax our documents. So we do not use medium 2, but we use medium 1 and print to document to the fax server including postscript commands. These commands look like this:

##Faxto=2333133222 ##Charge=4500400000 ##Address=EXHANGE:EX:FAXINATION

These commands were recognized by the faxserver and sent to the correct faxno.

After the upgrade it doesn't work anymore, somehow the codes are not recognized by the faxserver. On the print-preview in sap the postscript commands are there, but somehow these codes are not found by the faxserver.

Does anyone have any idea?
Dion
 
Posts: 2
Joined: Fri Jul 23, 2004 3:14 am

Re: postscript problem after upgrade 4.6 to ecc 6.0

Postby roos » Mon Jan 04, 2010 2:24 am

Hi - did you ever get to the bottom of this?

Regards,

roos


SOLUTION AVAILABLE AT viewtopic.php?f=14&t=335915
Suggestion - Can authors please mark posts as 'FIXED'/'RESOLVED' using edit button in original post when happy.
Appreciate Courtesy.
roos
 
Posts: 1335
Joined: Wed Oct 30, 2002 9:42 am
Location: London

Re: postscript problem after upgrade 4.6 to ecc 6.0

Postby YuriT » Mon Jan 04, 2010 3:37 am

I doubt there was a need resurrecting this one especially looking at amount of response it got.
I suggest you create your own topic with up-to-date question.
YuriT
 
Posts: 885
Joined: Fri Feb 03, 2006 6:40 am
Location: Basel/Riga


Return to SAPscript/Smartforms

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests





This website is not affiliated with, sponsored by, or approved by SAP AG.