This website is not affiliated with, sponsored by, or approved by SAP AG.

Change the development class of sap script

Development SAPscript/ Smartforms

Moderators: Snowy, thx4allthefish, YuriT, Gothmog

Change the development class of sap script

Postby venkinike » Wed Oct 30, 2002 3:32 am

Dear Friends,
Thanks for all those who helpend in getting back sapfans.com
Can anybody tell how can we change the development class of sapscript.
Is there any way like we change the development class of reports using se80.
Thanks and Regards,
venki.
venkinike
 
Posts: 9
Joined: Wed Oct 30, 2002 3:21 am

Postby TwoABAPers » Wed Oct 30, 2002 3:45 am

Hi,
You can use transaction SE03. There select "Change Object Directory Entries" option and execute.

On the next screen, in "Selection By Objects" part of the screen, put object type as "FORM" and name of your form. And execute.

It will ask you the Development Class.

Hope this helps.

Regards,
Sudhir/Mohit
TwoABAPers
 
Posts: 990
Joined: Sun Oct 20, 2002 9:16 pm
Location: web

Thanks TwoAbapers

Postby venkinike » Wed Oct 30, 2002 4:17 am

Hi
Thanks a lot !!!, it worked out.

Regards,
venkinike
venkinike
 
Posts: 9
Joined: Wed Oct 30, 2002 3:21 am


Return to SAPscript/Smartforms

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests





loading...


This website is not affiliated with, sponsored by, or approved by SAP AG.