This website is not affiliated with, sponsored by, or approved by SAP AG.

how to transport z table which is having tmg with data?

Development (ABAP Development WorkBench, ABAP/4 programming)

Moderators: Snowy, thx4allthefish, YuriT, Gothmog

how to transport z table which is having tmg with data?

Postby dorag4u » Sat Jan 31, 2015 4:50 am

Hi Experts,
i have a requirement, like tranport the table with data(tmg is there) from development to quality......
please suggest on the same :D :)
dorag4u
 
Posts: 1
Joined: Sat Jan 31, 2015 3:33 am

Re: how to transport z table which is having tmg with data?

Postby Gothmog » Mon Feb 02, 2015 7:17 am

In the Table Maintenance Generator (via SE11 or SE54), check the Dialog Data Transport Details.
If you check 'Standard recording routine', any change or creation in SM30 should ask for a transport request when you save.
68 74 74 70 3a 2f 2f 74 69 6e 79 75 72 6c 2e 63 6f 6d 2f 62 64 6f 37 6d 77 67
Gothmog
 
Posts: 1941
Joined: Wed Sep 12, 2007 4:46 am
Location: Probably not home

Re: how to transport z table which is having tmg with data?

Postby Snowy » Tue Feb 03, 2015 11:55 am

Hi,

you can use this Link., it will answer your question:

http://bit.ly/1KohlHn
SapFans Moderator

Search: http://www.sapfans.com/forums/search.php
Notes: http://service.sap.com/notes
Help: http://help.sap.com
Rules: http://www.sapfans.com/forums/viewtopic.php?t=344127
Snowy
 
Posts: 28767
Joined: Mon Oct 21, 2002 2:33 pm
Location: 3.1415926535


Return to ABAP

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests





loading...


This website is not affiliated with, sponsored by, or approved by SAP AG.