ABAP in background does not update tables

Development (ABAP Development WorkBench, ABAP/4 programming)

Moderators: Snowy, thx4allthefish, YuriT, Gothmog

Post Reply
RGoeken
Posts: 45
Joined: Fri Aug 11, 2006 3:18 am

ABAP in background does not update tables

Post by RGoeken » Wed Feb 23, 2011 4:55 am

Hi All,

I have an ABAP program that uses BAPI_GOODSMVT_CREATE and BAPI_TRANSACTION_COMMIT to create a good issue without reference document.
I simply write messages to the screen with a WRITE statement.
It works perfectly when I run it in the forground and I can see the stock being updated.
But when I define a job in SM36 to start immediately and define my self as spool recepient I can see that the job is finished succesfuly but
no spool is there and the stock is not updated.
Does anybody have an idea what I am doing wrong?

Regards,

Robert

Sharpshooter
Posts: 1172
Joined: Wed Mar 17, 2010 12:01 pm
Location: In the dark

Re: ABAP in background does not update tables

Post by Sharpshooter » Wed Feb 23, 2011 8:30 am

Nothing in the job log?
If there is no spool output, then your write statements are not being executed. Maybe post your code?
Good luck!

RGoeken
Posts: 45
Joined: Fri Aug 11, 2006 3:18 am

Re: ABAP in background does not update tables

Post by RGoeken » Wed Feb 23, 2011 8:46 am

It is solved. I made a classical beginners mistake ( began with ABAP in 1999 and still a junior).
In my program I have the option to read from the PC and from the application server.
I was running it in background trying to read from my PC wich doesn't work offcourse.
I placed the file on the application server and read it from there, that worked.

Post Reply