Cost Center Allocation and plan version

Human Resources (PM, OM, PA, TM ,PD)

Moderators: Snowy, thx4allthefish, muhnkee_2

Locked
dea

Cost Center Allocation and plan version

Post by dea » Mon Oct 21, 2002 1:31 am

Dear guysss

I already create organizational structure in SAP but I have some problems, when I have 1 cost center for more than one oranization unit, there is a message no overlapping cost center for organizational unit. Is there any way to create 1 cost center for multiple organization unit ?

The second one, I just want to make sure is it okay if we have one plan version for multiple organizational structure ?

Dea

VankyKrish
Posts: 35
Joined: Mon Oct 21, 2002 1:34 am
Location: Oman
Contact:

hi

Post by VankyKrish » Mon Oct 21, 2002 1:57 am

use org management expert mode
use infotype cost distibution for ur requirement
Vanky :D

endurista
Posts: 133
Joined: Sun Oct 20, 2002 10:42 am
Location: Munich
Contact:

Post by endurista » Mon Oct 21, 2002 5:41 pm

Hi Vanky,

the first one sounds like a bug. I can remember I had the same problem once when I tried to assign one costcenter to more than one position. You should be able to assign a costcenter to as many orgunits you want.

The second one is ok, there is only one active version where the entire "real world" orgstructure should be in, the other versions are for planning/ budgeting/workflow... purposes.
Regards,

endurista

Venkataraman A R

Cost Centre

Post by Venkataraman A R » Mon Oct 21, 2002 10:23 pm

Hi,

just to be on the safer side check the Time Constraint of the relationship A/B 011.

good luck

Venkat

dea

There is no Infotype cost distributiion in expert mode

Post by dea » Mon Oct 21, 2002 11:10 pm

Hi Vanky

There is no infotype cost distributrion under expert mode. Could u help me why Is that? and how to access infotype cost distribution

dea

Srini

Cost Centre Assignment through Organisation Management

Post by Srini » Tue Oct 22, 2002 12:38 am

Hi,

If you want you assign a cost centre to the org unit please use the transaction code PO10 give the required Org unit and select relationship infotype (1001) button and lick on create button, then scroll down the type of related object field until you find the cost centre object, select the cost centre and go to next field to select and assign required CC, then go to relation ship type select required stuff there, save the process that’s it your CC assigning to the Org unit is done.

If you like to assign a cost centre to a potion number, use the Transaction code PO13 then fallow the same process as above.

Regards
Srini.

Guest

Re: Cost Centre Assignment through Organisation Management

Post by Guest » Tue Oct 22, 2002 12:41 am

Srini wrote:Hi,

If you want you assign a cost centre to the org unit please use the transaction code PO10 give the required Org unit and select relationship infotype (1001) button and lick on create button, then scroll down the type of related object field until you find the cost centre object, select the cost centre and go to next field to select and assign required CC, then go to relation ship type select required stuff there, save the process that’s it your CC assigning to the Org unit is done..

If you like to assign a cost centre to a position number, use the Transaction code PO13 then fallow the same process as above.

Regards
Srini.

Locked