This website is not affiliated with, sponsored by, or approved by SAP AG.

assign controlling area to FM area

Human Resources (PM, OM, PA, TM ,PD)

Moderators: Snowy, thx4allthefish, muhnkee_2

assign controlling area to FM area

Postby libragirl » Tue Oct 22, 2002 1:28 am

Hi Guys,

if anyone can help me. I have defined the company code, assigned controlling area to company code, but not able to assign controlling area to FM area.

Sanghamitra
libragirl
 
Posts: 15
Joined: Mon Oct 21, 2002 4:02 am
Location: New Delhi

Postby sanjana » Tue Oct 22, 2002 1:30 am

Whats ur exact problem. i didnt get u
sanjana
 

assign controlling area to FM area

Postby libragirl » Thu Oct 24, 2002 1:18 am

sanjana wrote:Whats ur exact problem. i didnt get u


Hi sanjana, thanks for the helping hand. Actually i am not been able to assign a controlling areat to a Financial mgmt area in the basic setting. It says there is No Company code assign to this controlling area, where as i have laready done that, what may be the problem can u suggest ?

Sanghamitra
libragirl
 
Posts: 15
Joined: Mon Oct 21, 2002 4:02 am
Location: New Delhi


Return to Human Resources

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests





This website is not affiliated with, sponsored by, or approved by SAP AG.