This website is not affiliated with, sponsored by, or approved by SAP AG.

Updating Infotype 0 when executing PPOME

Human Resources (PM, OM, PA, TM ,PD)

Moderators: Snowy, thx4allthefish, muhnkee_2

Updating Infotype 0 when executing PPOME

Postby mfgantunes » Thu Jul 05, 2012 4:02 pm

I need to update the Actions Infotype (Infotype 0) when I execute an organizational change with PPOME transaction.
I already filled parameters "PLOGI ORGA" and "PPOM EVENT" from V_T77S0 table with a cross.

With Transaction PPOM_OLD I can use the button "Action-Based" but with PPOME transaction I can't do this.

Anyone knows how can I solve this question?
Thanks for your help.

Fátima Antunes
Fátima Antunes
mfgantunes
 
Posts: 2
Joined: Thu Jul 05, 2012 3:26 pm
Location: Lisbon, Portugal

Re: Updating Infotype 0 when executing PPOME

Postby rangachary » Fri Jul 06, 2012 4:29 am

I would always execute an Org reassignment action from the ACtions INfotype in PA (PA40) rather than through Org Assignment.
rangachary
 
Posts: 921
Joined: Sun Nov 24, 2002 3:44 am
Location: M42 - M5

Re: Updating Infotype 0 when executing PPOME

Postby mfgantunes » Fri Jul 06, 2012 5:38 am

Thanks for your suggestion, but I need to do this action from PPOME transaction.

I can use actions-based from PPOM_OLD transaction but I would like to know if I can do the same from PPOME.

Actually I don't use PPOM_OLD transaction anymore, but It seems PPOME transaction is missing something.

Thanks for your help.

Fátima Antunes
Fátima Antunes
mfgantunes
 
Posts: 2
Joined: Thu Jul 05, 2012 3:26 pm
Location: Lisbon, Portugal


Return to Human Resources

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests





loading...


This website is not affiliated with, sponsored by, or approved by SAP AG.