This website is not affiliated with, sponsored by, or approved by SAP AG.

Posting payroll results to FI/CO by company code separately

Human Resources (PM, OM, PA, TM ,PD)

Moderators: Snowy, thx4allthefish, muhnkee_2

Posting payroll results to FI/CO by company code separately

Postby piku » Fri Jan 21, 2005 4:50 am

Hi All.
When I run PC00_M99_CIPE for posting, the system creates 1 posting run, this run including some posting documents (4 in our case).

They, the accountants have to use PCP0 to
1) validate each document (all 4 documents) and, then
2) execute the posting run.

The requirement of the users is to execute a (partial) posting, for only some of the 4 documents, even if the other ones are not validated yet.

I feel this is not the staight away process, but is it possible to manage it ?

Thanks in advance,
Piku
piku
 
Posts: 407
Joined: Tue Oct 22, 2002 5:46 am
Location: Belgium

Postby Biker » Fri Jan 21, 2005 5:10 am

The HR side will create seperate document for seperate company codes.
If you are posting to creditors as well, it will create 2 documenst in the same company code.
Thus, if you have 2 company codes and posting to creditors, you'll have 4 documents in your list.

You can post them seperately I suppose, but I'll advise against it as this might cause certain data to be missing in your grand scheme of things.
Bike®
If you can't join them, beat them!
Biker
 
Posts: 980
Joined: Mon Oct 21, 2002 7:19 am
Location: Here, obviously

Postby piku » Fri Jan 21, 2005 5:29 am

Thanks for your comments Biker.
My question is exactly : HOW can I post them separately ?
(Of course, the part that is not posted will be posted later on)
Piku
piku
 
Posts: 407
Joined: Tue Oct 22, 2002 5:46 am
Location: Belgium

Postby Biker » Tue Jan 25, 2005 8:10 am

OK, I'm not sure if that is possible.
I tried on my side, but HR will not allow as this is one HR document but have several FI documents. Being an integrated system, chances are slim that this will indeed be possible.

Why if I may ask do you want to post seperate?

I quote SAP
"Runs can only be posted if they have one of the following statuses:
32 All documents released
41 Document transfer has failed
35 Documents transfered
Run PP 0000000240 has another status and, therefore, cannot be posted."
Bike®
If you can't join them, beat them!
Biker
 
Posts: 980
Joined: Mon Oct 21, 2002 7:19 am
Location: Here, obviously

Re: Posting payroll results to FI/CO by company code separately

Postby Jeremy87 » Fri Apr 27, 2012 11:17 am

Hi,

I had the same issue and use this document on how to post payroll results to FI, it might help you as well: http://goo.gl/N0utD

Cheers
Jeremy
Jeremy87
 
Posts: 1
Joined: Fri Apr 27, 2012 11:11 am

Re: Posting payroll results to FI/CO by company code separately

Postby thx4allthefish » Fri Apr 27, 2012 11:47 am

O.k., I absentmindedly approved a necro.
curiousorange wrote:I give up. Humanity isn't worth saving. Why is there never a Vogon Constructor Fleet around when you really need one?
thx4allthefish
 
Posts: 5694
Joined: Sat Oct 26, 2002 6:18 pm
Location: barolo barrel


Return to Human Resources

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests





This website is not affiliated with, sponsored by, or approved by SAP AG.