Search found 45 matches

by RGoeken
Wed Apr 19, 2017 7:57 am
Forum: ABAP
Topic: ALV Refresh button messes up grouping
Replies: 1
Views: 2548

ALV Refresh button messes up grouping

Hi all, I need a refresh button in ALV. I use REUSE_ALV_GRID_DISPLAY for the ALV. When I set gs_fieldcat-edit = 'X' on any field, the refresh button is showing but then my grouping on a column is gone. Before the change the output was like: ORDER MATERIAL 1 11111111 22222222 2 33333333 After activat...
by RGoeken
Fri Mar 08, 2013 4:01 am
Forum: ABAP
Topic: RMDATIND for multiple plants in LSMW
Replies: 0
Views: 903

RMDATIND for multiple plants in LSMW

Hi, I have the following requirement: We want to do a mass upload of materials for multiple plants and sales organizations with internal numbering. I am using RMDATIND in LSMW and it is working perfectly but it is only creating every material once for one plant. Due to the internal numbering I also ...
by RGoeken
Mon Dec 24, 2012 5:29 am
Forum: ABAP
Topic: Button in toolbar does not show
Replies: 4
Views: 2179

Re: Button in toolbar does not show

Still not working, any suggestions ??
by RGoeken
Tue Dec 18, 2012 6:35 am
Forum: ABAP
Topic: Button in toolbar does not show
Replies: 4
Views: 2179

Re: Button in toolbar does not show

IW72 uses program RIAUFK20 wich has the AEND pf-status.
it calls an ALV list. Do I have to do something with the ALV call maybe?
by RGoeken
Tue Dec 18, 2012 3:00 am
Forum: ABAP
Topic: Button in toolbar does not show
Replies: 4
Views: 2179

Re: Button in toolbar does not show

Hi Grogan,

thanks for your advice. I have checked it but my function code is not in the table with excluded codes.
Everything is activated but it does not show up.
Any other suggestions?

regards,

Robert
by RGoeken
Fri Dec 14, 2012 5:46 am
Forum: ABAP
Topic: Button in toolbar does not show
Replies: 4
Views: 2179

Button in toolbar does not show

Hi, I need to add a button to the toolbar of transaction IW72. I have created it in pf-status AEND of program RIAUFK20 with an ICO and function code ( +CUS1 )but it does not appear on the screen. I have also activated badi BADI_EAM_RIAUFK20_FCODE_CUS1 but have not yet put code into method EXECUTE_FU...
by RGoeken
Mon Oct 24, 2011 4:45 am
Forum: ABAP
Topic: Problem with CUST_CTRL in webservice
Replies: 0
Views: 566

Problem with CUST_CTRL in webservice

Hi All, I have developed a transaction with ABAP for a barcode scanner. The screens have generated templates which are published in a internet service. On one of these screens I build a table control ( textbox) which gave an error when we ran the transaction on the scanner. I googled the message "un...
by RGoeken
Tue Aug 30, 2011 9:14 am
Forum: ABAP
Topic: rounding problem
Replies: 4
Views: 1376

Re: rounding problem

Thanks! Type F solved the problem and I don't seen any nasty side effects.
by RGoeken
Tue Aug 30, 2011 4:23 am
Forum: ABAP
Topic: rounding problem
Replies: 4
Views: 1376

Re: rounding problem

I have tried it with lv_quantity as a quan field and also as P but both didn't work. The code is in a user exit in program mv45afzz ( SAPMV45A) . The fixed point arithmetic setting is not switched on in SAPMV45A. Could that be the problem? I don't want to change the program attributes without exactl...
by RGoeken
Tue Aug 30, 2011 1:58 am
Forum: ABAP
Topic: rounding problem
Replies: 4
Views: 1376

rounding problem

Hi, I have a rounding problem on a quantity field. Here's the code: COMPUTE lv_quantity = ls_vbap-kwmeng / ls_packpo_r-trgqty * ls_packpo_p-trgqty. All fields are defined as quantity fields with a length of 15 with three decimals. The value off the fields is: 204 / 40 * 1 which should have an outcom...
by RGoeken
Tue Aug 16, 2011 12:37 am
Forum: ABAP
Topic: Unnessacery tags in XML
Replies: 2
Views: 967

Re: Unnessacery tags in XML

Hi,

ZMERCPOS is a table type with a line type.
by RGoeken
Tue Aug 16, 2011 12:25 am
Forum: ABAP
Topic: Unnessacery tags in XML
Replies: 2
Views: 967

Unnessacery tags in XML

Hi, I am converting a nested internal table to XML with the function modules SDIXML_DATA_TO_DOM and SDIXML_DOM_TO_XML The result looks OK but has som <item> tags that I don't know where they come from as they are not in my internal table cause I am only using header and pos: TYPES: BEGIN OF ty_merc,...
by RGoeken
Wed Feb 23, 2011 8:46 am
Forum: ABAP
Topic: ABAP in background does not update tables
Replies: 2
Views: 1460

Re: ABAP in background does not update tables

It is solved. I made a classical beginners mistake ( began with ABAP in 1999 and still a junior). In my program I have the option to read from the PC and from the application server. I was running it in background trying to read from my PC wich doesn't work offcourse. I placed the file on the applic...
by RGoeken
Wed Feb 23, 2011 4:55 am
Forum: ABAP
Topic: ABAP in background does not update tables
Replies: 2
Views: 1460

ABAP in background does not update tables

Hi All, I have an ABAP program that uses BAPI_GOODSMVT_CREATE and BAPI_TRANSACTION_COMMIT to create a good issue without reference document. I simply write messages to the screen with a WRITE statement. It works perfectly when I run it in the forground and I can see the stock being updated. But when...
by RGoeken
Fri Jan 22, 2010 1:58 am
Forum: Interfaces
Topic: Segment error in HRSM_D01 idoc
Replies: 1
Views: 2039

Segment error in HRSM_D01 idoc

Hi all, I made an extension ZZRSM_D based on basic type HRSM_D01 (HR time). That is an inbound Idoc but I am trying to use it as an outbound. When only one time record is selected the 7 segments are filled correctly in the right hierarchy, but when two records are selected, the 14 segments are all p...