Search found 183 matches

by nimo
Wed May 22, 2013 10:59 am
Forum: Basis
Topic: NW70 instance not starting
Replies: 1
Views: 2352

Re: NW70 instance not starting

I think I resolved the issue. Listener port was wrong (hidden character between the numbers). Now everything is OK.
by nimo
Wed May 22, 2013 10:37 am
Forum: Basis
Topic: NW70 instance not starting
Replies: 1
Views: 2352

NW70 instance not starting

Hi everyone We had to restore our NW70 Java instance [running on AIX] as a fall back from SP application. I restored the database and file systems /usr/sap/SID/JCxx and /sapmnt/SID/exe. When starting the instance, I am getting the message: # cat JdbcCon.log Start: Wed May 22 08:36:59 EDT 2013 Error:...
by nimo
Tue May 21, 2013 9:04 pm
Forum: Basis
Topic: Relocating indexes
Replies: 4
Views: 2970

Re: Relocating indexes

Thanks everyone
The issue resolved after adding the schema owner and also use upper case (it failed for me in lower case)

ALTER INDEX SAPSR3."TSTCT~001" REBUILD TABLESPACE PSAPSR3TMP ;

PSAPSR3TMP is only a tablespace used to reorg the PSAPSR3, and then I moved the files back to PSAPSR3.
by nimo
Mon May 20, 2013 9:17 pm
Forum: Basis
Topic: Relocating indexes
Replies: 4
Views: 2970

Relocating indexes

Hi I reorg'd tablespace PSAPSR3 into PSAPSR3TMP. The old tablespace still contains 3 objects, displayed below. select index_name from dba_indexes where tablespace_name='PSAPSR3'; INDEX_NAME ------------------------------ ACLPERMIS~010 SPROXDAT~OB2 TSTCT~001 I am trying to move these indexes to the n...
by nimo
Tue Feb 26, 2013 7:42 pm
Forum: Solution Manager
Topic: Error when I sync LMDB system from SLD
Replies: 0
Views: 2743

Error when I sync LMDB system from SLD

Hi I am currently using SOLMAN 7.1 SPS4. I am getting an error when I sunc an instance in LMDB from SLD. The error is shown nelow. I updated bith CIM and CR Content to the latest, but still have the same error. Instance referenced in role Dependent does not exist: SAP_J2EEEngineClusterNodeHost.Antec...
by nimo
Thu Jan 10, 2013 9:50 am
Forum: Basis
Topic: NW731 upgrade problem with VALIDATION step
Replies: 0
Views: 1934

NW731 upgrade problem with VALIDATION step

Hi I am stuck at the VALIDATION step with the following error. I also do not see deploy_api.log.0 file in the system at all. The following problem has occurred during step execution: com.sap.sdt.util.diag.DiagException: Validation of deployment queue completed with error: Unexpected exception sap.co...
by nimo
Wed Dec 05, 2012 1:22 pm
Forum: Solution Manager
Topic: Apply SP on SLD
Replies: 2
Views: 3635

Re: Apply SP on SLD

This is already done; I am preparing for SPs now.
by nimo
Wed Dec 05, 2012 12:07 pm
Forum: Solution Manager
Topic: Apply SP on SLD
Replies: 2
Views: 3635

Apply SP on SLD

Hi
Are there any specific steps that I should consider when applying SPS on stand alone SLD? I will simply follow the normal Java steps

* Stop SLD sync
* Apply SPS
* Enable SLD sync
* Test

Any suggestion?
by nimo
Tue Sep 04, 2012 6:51 am
Forum: Basis
Topic: Transport route for second development
Replies: 5
Views: 1969

Re: Transport route for second development

Thanks snowey. Transports will not pass on regular basis, but their will be retrofit. I already tesyed 2 domaind and it's OK. I just wanted to know if one domain will also work.
Thanks.
by nimo
Mon Sep 03, 2012 3:38 pm
Forum: Basis
Topic: Transport route for second development
Replies: 5
Views: 1969

Re: Transport route for second development

It looks like this

Code: Select all

DEV1 --> Testing Integration --> Testing Acceptance
DEV2 --> Preproduction --> Production
by nimo
Thu Aug 30, 2012 11:05 pm
Forum: Basis
Topic: Transport route for second development
Replies: 5
Views: 1969

Transport route for second development

Hi everyone I have 5 system landscape. Currently, I am creating a second development system which will be connected to QA and PRD temporary, while the first 3 systems will be dedicated for project. This is a 6 months temp configuration. Did anyone create a transport route for a similar configuration...
by nimo
Sun Aug 26, 2012 11:43 am
Forum: Basis
Topic: unable to attach to shared memory segment
Replies: 4
Views: 3199

Re: unable to attach to shared memory segment

Hil bluetooth
Thanks for all your help. There was a hanging shared memory and I deleted it using ipcrm as per note 583861.

Thanks.
by nimo
Sun Aug 26, 2012 11:00 am
Forum: Basis
Topic: unable to attach to shared memory segment
Replies: 4
Views: 3199

Re: unable to attach to shared memory segment

They are all fine, I checked them couple of times. Any other note on that orasid 3> ulimit -a time(seconds) unlimited file(blocks) unlimited data(kbytes) unlimited stack(kbytes) 4194304 memory(kbytes) unlimited coredump(blocks) 2097151 nofiles(descriptors) 32000 threads(per process) unlimited proces...
by nimo
Sun Aug 26, 2012 2:59 am
Forum: Basis
Topic: unable to attach to shared memory segment
Replies: 4
Views: 3199

unable to attach to shared memory segment

Hi I am running an Oracle DB on Unix. I changed the UID value for orasid, adjusted the ownership on all files and folders, but nit able to start the database again. I researched on several forums, but could not find a solution. Can comone help please. SQL> startup ORA-32004: obsolete or deprecated p...
by nimo
Fri Jul 27, 2012 6:41 am
Forum: SAP Security
Topic: Compare frequency
Replies: 2
Views: 1783

Compare frequency

Hi
Does anyone know what is the recommended frequency for scheduling RHAUTUPD_NEW report? Any guidelines from SAP?

Thanks.